Jij bent hier: Informatie rond gezondheid  »  Adviezen  »  Het afremmen van huidveroudering op DNA-niveau? Nu is het met de LEFERY behandeling mogelijk!

Het afremmen van huidveroudering op DNA-niveau? Nu is het met de LEFERY behandeling mogelijk!

Gepubliceerd in de categorie Adviezen       
Het afremmen van huidveroudering op DNA-niveau? Nu is het met de LEFERY behandeling mogelijk!

Neem kennis met de nieuwste onthullingen in de cosmetologie waarvan al duizenden tevreden vrouwen hebben gebruik gemaakt.

De echte revolutie in de strijd tegen de rimpels! De Franse genetici hebben een innovatieve samenstelling bedacht die op natuurlijke actieve stoffen en de nieuwste ontdekkingen op het gebied van nanotechnologie baseert. Dankzij deze combinatie het verjongende complex LEFERY Actieve Cell Regeneration biedt spectaculaire effecten in de vorm van bevochtiging, vergladding en versoepeling van de huid binnen 4 weken aan!


De LEFERY behandeling bestaat uit twee crèmes – dagcrème en nachtcrème – rijk aan zorgvuldig gekozen ingrediënten die in preparaten en cosmetische ingrepen op de gehele wereld worden gebruikt. Tot deze ingrediënten behoren: hyaluronzuur, collageen, d-pantenol en natuurlijke extracten uit bernagie en avocado die de huid grondig voeden, herstellen en versterken, de bestaande rimpels verminderen en het ontstaan van de nieuwe rimpels voorkomen. Dankzij de toepassing van de ontdekkingen van de huidige wetenschap dringen de crèmes diep de huid binnen waardoor de cellen gestimuleerd worden om de productie van collageen te vergroten waardoor de actieve stoffen beter worden opgenomen en de lifting- en antirimpeleffecten zijn meer duurzaam. Het LEFERY remt het proces van het ouder worden van de huid af, bevochtigt de huid en op een zichtbare manier verbeterd de conditie van de huid. Daarnaast worden de kringen onder de ogen verlicht, de verkleuringen verminderen, opzwellingen verdwijnen, de contouren van het gezicht worden gladder en tde huid wordt tegen de schadelijke invloed van UV-stralen beschermt. Dankzij de natuurlijke samenstelling kan het op elk soort huid toegepast worden: het is ook voor allergische huid veilig.

 

 

Hoe werken de bepaalde ingrediënten van LEFERY crèmes?

Hyaluronzuur verbindt de watercellen waardoor de huid bevochtigd en meer soepel wordt.

Collageen levert de waardevolle eiwit toe waarvan de productie in het organisme al ong. het vijfentwintigste levensjaar daalt.

D-pantenol verzacht ontstekingen en irritaties, langdurig vergladt en herstelt de huid.

Avocadoolie bevochtigt de huid dankzij waardevolle vitamines en maakt de huid meer soepel.

Bernagieolie vertraagt het ouder worden van de huid, versterkt de beschermingsbarrière van de huid en werkt ontstekingen en allergieën tegen.

De antirimpel LEFERY Active Cell Regeneration behandeling is bestemd voor de dagelijkse verzorging van rijpe huid. De crèmes werden dermatologisch getest en werden niet op dieren getest.