Jij bent hier: Informatie rond gezondheid  »  Adviezen  »  Olie Vivèse Senso Duo: nartuurlijke manier voor sterk, gezond haar

Olie Vivèse Senso Duo: nartuurlijke manier voor sterk, gezond haar

Gepubliceerd in de categorie Adviezen       
Olie Vivèse Senso Duo: nartuurlijke manier voor sterk, gezond haar

Het uitvallen van haren is een normale stap in de ontwikkeling van het haar. Maar wat doen als te veel haren uitvallen? Hoe vermijden dat het niet tot de totale kaalheid komt?

Het haaruitval komt vooral bij mannen voor, maar steeds meer lijden ook vrouwen aan deze aandoening. Het haaruitval kan door verschillende factoren veroorzaakt zijn o.a.: onjuiste dieet, strees of een ziekte. Bij vrouwen kan te grote ingerentie in het haar de oorzaak zijn (drogen, rechtzetten, krullen, kleuren).

Om het haaruitval te vermijden en van weelderig haar te kunnen genieten, moeten we ons lichaam juiste bestanddelen en vitamines geven. Recentelijk kwam op de markt de olie Vivèse Senso Duo die dankzij tweefasige formule het effect van weelderig en dik haar , garandeert. Zijn werking heeft te danken aan zijn werkzame stoffen zoals: scutellaria baicalensis, cafeïne, extract uit tarwekiemen en sojakiemen, arginine, olie uit de pitten van pompoen en kokosolie.

Scutellaria baicalensis verbetert de microcirculatie van de hoofdhuid en stimuleert tegelijkertijd haarwortels tot toegenomen productie van het bouwmatieriaal van het haar. Bovendien vergroot ze ook de energie van de stamcellen en herstelt het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid.

Cafeïne stimuleert de haarwortel en activeert tegelijkertijd de groeifactor. Bovendien blokeert ze de uitscheiding van het hormoon dat verantwoordelijk voor het haaruitval is.

Exctract uit camellia sluit haarschubben en beschermt ze tegen de voortijdige veroudheid en de mechanische beschadigingen van hun structuur. Wat het extract uit tarwekiemen en sojakiemen betreft, levert het haarzakjes suikers die onmisbaar zijn voor de groei en het leven van haar.

Arganine ontspant de bloedvatten in de hoofdhuid wat een positieve invloed heeft op de vascularisatie van haarzakjes die meer keratine beginnen te produceren (het meest belangrijk bouwmateriaal).

Oliën uit de zaden van rozen, de pitten van pompoen en kokosolie zijn een belangrijke bron van spoorelementen, vitamines A,E,C en verzadigde vetzuren. Ze helpen bij het revitaliseren van haarvezels en het gladmaken van de oppervlakte van het haar waarbij het haar een gezond glans krijgt.

 

 

Het gebruik van Vivèse Senso Duo is zeer gemakkelijk: de olie moet alleen in de hoofdhuid gewreven worden. Wij laten de shampoo voor de nacht en 's ochtends wassen we het hoofd. De shampoo gebruikt minstens 3 keer per week door paar maanden remt niet alleen het haaruitval, maar geeft het haar ook een gezond look.