Jij bent hier: Informatie rond gezondheid  »  Adviezen  »  Hallu Forte – het betrouwbare correctie apparaat voor halluxen

Hallu Forte – het betrouwbare correctie apparaat voor halluxen

Gepubliceerd in de categorie Adviezen       
Hallu Forte – het betrouwbare correctie apparaat voor halluxen

Halluxen zijn een voetafwijking, waarbij de voet vervormd is. Mensen die worstelen met halluxen, weten hoe pijnlijk deze aandoening is. Hoe geraakt men er vanaf?

Halluxen, of anders een scheve grote teen, vormen een vervorming van het middenvoetsgewricht, die wordt gekenmerkt door zijdelingse afwijking van de grote teen. In het begin is de vervorming niet zo pijnlijk. Echter, na verloop van tijd kan het een echte ergernis vormen. Wat moet u dan doen?

Waarschijnlijk hebt u van veel mensen gehoord dat een operatie noodzakelijk is en er geen andere behandeling bestaat. Natuurlijk is dat niet waar – er zijn vele behandelingen, terwijl een operatie het laatste redmiddel is, dat nooit nodig zal zijn, als u eerder zelf iets tegen halluxen gaat doen.

Hallu Forte is een correctie apparaat, dat helpt in de strijd tegen halluxen. Op een natuurlijke en stabiele wijze corrigeert het de positie van de grote teen, vermindert het spanningen en geeft het een gevoel van comfort.

Wat onderscheidt het van andere apparaten? Ten eerste verbetert het de bewegingskwaliteit, het voorkomt de herhaling van de degeneratie van de voet, terwijl het beschermend werkt op de spieren en gewrichten. Het kan met alle soorten schoeisel worden gebruikt. Orthopedisten en specialisten, die zich bezig houden met het voorkomen, het testen en het behandelen van vervormingen en disfuncties van de voeten, raden Hallu Forte aan als alternatief voor chirurgische operaties en ingrepen.

Mensen die met halluxen worstelen, proberen op verschillende manieren de pijn en de zwellingen te verlichten. Meestal gebruiken ze kompressen, zalven of kruiden die door een buurvrouw of een buurman werden aangeraden. Helaas brengen dergelijke praktijken geen verlichting van de pijn, en kunnen ze leiden tot de escalatie van het probleem. Het Hallu Forte correctie apparaat is niet alleen eenvoudig in gebruik, goedkoop, maar het helpt vooral! Het past zich aan aan elke voet, vermindert de zwellingen, wrijvingen of eelt veroorzaakt door halluxen. U hoeft niet in de rij bij een arts te wachten, of bang zijn voor de operatie. Wacht niet te lang met de beslissing over de behandeling en de aankoop van dit correctie apparaat, want hoe eerder u het doet, hoe sneller uw voeten zich opgelucht zullen voelen en u dol wordt op lange wandelingen.

 

 

Na het aanbrengen van de Hallu Forte, kunt u een lichte hinder voelen bij de basis van de grote teen, maar maak u dan geen zorgen, want het betekent dat de apparaat werkt. Het dragen van dit apparaat gaat uw beweging niet belemmeren, maar er alleen voor zorgen dat het normale functioneren makkelijker wordt.

Tags: