Jij bent hier: Informatie rond gezondheid  »  Adviezen  »  Pijnlijke hallux valgus? We hebben een methode voor!

Pijnlijke hallux valgus? We hebben een methode voor!

Gepubliceerd in de categorie Adviezen       
Pijnlijke hallux valgus? We hebben een methode voor!

Vervormde voeten, moeite met passen van de schoenen, schaafwonden, pijn bij het lopen ... u weet al goed van deze kwalen? Met de Hallu Motion apparaat ontdoen u van dit kwalen binnen 4 weken!

Hoe is dit mogelijk? Werking van Hallu Motion apparaat is gebaseerd op een speciaal ontwerp dat geleidelijk elimineert hallux valgus, het rechttrekken van de vervormde hallux valgus op natuurlijk manier. De correctie apparaat is gemaakt van orthopedische plastic en vormt zich naar de vorm en grootte van de voet, en door naar beneden te drukken in de herziene locatie zorgt voor een zachte rechttrekken van veranderingen. In aanvulling op de hallux valgus behandeling, het apparaat verzacht pijn, verwijdert ontstekingen, vermindert de zwellingen door vervormingen en likdoorns veroorzaakt, verbetert de bloedcirculatie in de voet en versterkt het enkelgewricht. Op deze manier herstelt het loopcomfort en voorkomt verdere wijzigingen.

 

Klinisch bewezen effectiviteit

De werking van Hallu Motion is grondig getest - op basis van jarenlange testen is bewezen dat de apparaat in 10 dagen verbetert de bloedcirculatie in de voeten, waardoor lichtheid van het lopen is herstelt. Na 2 weken, het verlicht de spanning en zwelling, bijbehorende bij hallux valgus. Na een maand teen begint normale vorm terug te krijgen, verdwijnen schaafwonden, en de gewrichten worden tot 80% versterkt. Vanwege de waargenomen werkzaamheid van correctie apparaat, het wordt aanbevolen door zowel chirurgen en specialisten op het gebied van podologie (tak van de geneeskunde omgaan met de studie en behandeling van stoornissen in de bouw van voet).

 

 

Veelzijdigheid van de werking

De toenemende populariteit van deze methode wordt ook beïnvloed door het feit dat het kan gebruikt worden op elk moment van de dag, bij elk soort schoeisel en ongeacht de grootte van de voet. De enige contra-indicatie zijn diabetes en de bloedsomloop problemen. Apparaat kan niet worden gebruikt door minderjarigen. In alle andere gevallen kan het een veilig alternatief zijn voor chirurgische procedures - vooral wanneer de vervorming klein is, maar veroorzaakt ongemak en moeite met lopen. Bij het kopen van een apparaat moet u alleen niet vergeten om zijn werking met passende preventieve te ondersteunen: afzien van de schoenen met hoge hakken, in het geval van platte voeten voeren voldoende lichaamsbeweging en bij overgewicht of obesitas - volgen aan een dieet. Bij combinatie van medische benodigdheden en preventieve maatregelen, kunnen we een verrassend snel resultaat verwachten.