Jij bent hier: Informatie rond gezondheid  »  Adviezen  »  Perle Bleue: anti-rimpels crème met natuurlijke werking

Perle Bleue: anti-rimpels crème met natuurlijke werking

Gepubliceerd in de categorie Adviezen       
Perle Bleue: anti-rimpels crème met natuurlijke werking

Wil je de stevigheid en de elasticiteit van je huid verbeteren, maar ook tegen de verdere veroudering beschermen? Is het vergeten over rimpels jouw droom? Probeer de innovatieve crème uit die op natuurlijke actieve ingrediënten gebaseerd is.

Veroudering van huidcellen is een natuurlijk proces dat al rond 20ste levensjaar begint. Barrières die de huid beschermen, verdwijnen geleidelijk en het collageennet verliest elasticiteit wat tot verlies van de stevigheid leidt. Na verloop van tijd onstaan er onesthetische lijnen, rimpels en verkleuringen. Hoe vermijd je zulke processen? Om de tekenen ter tijd te stoppen, moet je je huid regelmatig voeden met de hulp van specialistische producten die het verouderingsproces remmen. De efficiente hulp bij die taak verzekert crème Perle Bleue gebaseerd op verschillende ingrediënten met bevestigde werking.

De formule van crème werd op zo'n manier ontwikkeld om de meest belangrijke behoeftes van een volwassen huid vervullen. Perle Bleue werkt op 5 verschillende domeinen:

- maakt de huid steviger

- brengt de elasticiteit terug

- verwijdert de rimpels

- shapt de gezichtscontouren

- beschermt tegen de verdunning van huid.

 

De multitasking van het preparaat is mogelijk door de samenstelling van actieve stoffen, geselecteerd in verband met sterke anti-verouderings- en verjongingseigenschappen. Hun effectiviteit bevestigen diverse klinische proeven uitgevoerd aan de grootste universiteiten van de wereldwijde top. Bepaalde ingrediënten maken de rimpels glad voor een lange tijd (ook mimiekrimpels), herstellen de lipidelaag van de huid, brengen de elasticiteit terug, neutraliseren irritaties, hebben een antioxidatieve en beschermende werking. Bovendien leveren ze de meest belangrijke vitamines en mineralen wat maakt de huid stevig, zacht en bevochtigd. De effectiviteit van Perle Bleue behandeling bevestigt een breed verkoopnetwerk en de meningen van tevreden klanten uit de hele wereld.

 

 

Hoe gebruik je crème Perle Bleue?

Breng een klein hoeveelheid van het preparaat aan een schone huid van het gezicht en de nek. Om de crème in te smeren, maak cirkelbewegingen in de richting van het voorhoofd. Vervolgens tik het gezicht me snelle bewegingen. Om de beste resultaten te krijgen, voer de behandeling twee keer per dag voor 3 minuten uit. De eerste effecten van bevochtiging zal je al na het eerste gebruik merken, maar na enkele dagen zal je huid geleidelijk gladder worden!