Jij bent hier: Informatie rond gezondheid  »  Adviezen  »  Een baanbrekende afslankende methode van Professor de Vries!

Een baanbrekende afslankende methode van Professor de Vries!

Gepubliceerd in de categorie Adviezen       
Een baanbrekende afslankende methode van Professor de Vries!

Onmiddellijk gewichtsverlies en cholesterolverlaging reeds na de eerste pil? Een specialist op het gebied van diëtetiek - prof. Dirk de Vries – heeft een innovatief middel ontdekt, wiens doeltreffendheid door wetenschappelijk studies en onafhankelijke kwaliteitstesten wordt bevestigd.

Prof. De Vries’s mehode – hoe werkt het?

Grote effectiviteit van deze behandeling wordt door haar samenstelling gewaarborgd: 100% natuurlijke, gebaseerd op een combinatie van organische werkzame stoffen, voorbehouden in een octrooibureau. Het belangrijkste ingrediënt van dit preparaat is Euterpe oleracea’s vruchten extract. De plant bevat een hoog aantal antioxidanten die het meest efficiënte wapen zijn ter bestrijding van overgewicht. Het versnelt vetverbranding, ontgift het lichaam en reinigt schadelijke stoffen, waardoor het metabolisme aanzienlijk wordt versneld. Ondersteund door hulpstoffen, bereikt het direct deze lichaamsdelen die verantwoordelijk zijn voor de absorptie van voedingsstoffen en het smelten van vetweefsel.

Dankzij de unieke combinatie van werkzame stoffen, werkt Professor de Vries’s methode onder de naam Weight Loss op drie niveau’s:

  • het vertraagt de absorptie van suiker in bloed, wat het transformeren van suiker naar vetcellen stopzet,
  • het ondersteunt de verbranding van glucose en vet in de lever,
  • het reinigt toxines en vetophopingen uit de bloedvaten, wat de bloedstroom verbetert en verlaging van het bloedcholesterolgehalte beïnvloed.

Dankzij het gebruik van natuurlijk, makkelijk opneembare stoffen, werkt de methode van Professor de Vries onmiddelijk. Al na 2 uur na de inname van de eerste pil wordt het vetweefsel afgebroken en cholesterolophopingen geelimineerd. Daarnaast zijn bovengenoemde processen continu gaande voor 24 uur, wat de onvergelijkbaar hoge effectiviteit van dit preparaat bepaalt. Dankzij de synergetische werking, elimineert Weight Loss de voor de gezondheid de meest gevaarlijke resultaten van de obesitas volledig: problemen met circulatie en metabolisme, overtollige suiker en het hoge niveau van de slechte cholesterol in het lichaam.  

 

Prof. de Vries’ methode – meningen

De bovenbeschreven werking wordt bevestigd door resultaten van klinische studies. De studie werd uitgevoerd in een groep van 122 personen tussen 23 en 65 jaar die een vetrijk dieet volgt. De doelstelling van de studie was om te bewijzen of de afslankende methode van Prof. de Vries werkelijk snel gewichtsverlies en cholesterolverlaging garandeert. De resultaten werden na 4 weken geanalyseerd en in een medisch tijdschrift gepubliceerd. Het bleek dat gedurende deze tijd, zijn de deelnemers rond 10-14 kg afgevallen, het LDL niveau (slechte cholesterol) is om gemiddeld 60 eenheden gedaald, en de BMI waarde is om ongeveer 6 punten verbetert. Effectiviteit van de behandeling werd bevestigd door samen met de resultaten gepubliceerde opinies van studie deelnemers. Het preparaat heeft 100% positieve opinies gescoord en de meerderheid van gevraagden gaf toe het aan een hun vrienden aan te bevelen.

 

Hoe de methode van Professor de Vries toe te passen?

Dankzij de natuurlijke formule, is het door de Amerikaanse wetenschapper uitgewerkte preparaat volledig veilig voor het lichaam, heeft geen neveneffecten en mag worden gecombineerd met andere medicijnen. Om meetbare resultaten te behalen, moet de behandeling door een vetarm dieet en gematigd actief levensstijl worden ondersteund. Zulke combinatie garandeert de snelste effecten – de eerste gaan zichtbaar zijn zelfs na 24 uur van de inname van de pil!

Kankusta Duo Forte
OPGELET: Gedurende een beperkte tijd heeft de officiële verdeler van het KANKUSTA DUO FORTE voor onze lezers een speciale aanbieding. Er is eveneens een 100% geld-terug-garantie voor de aangeschafte halluxen-behandeling in het geval ze niet de verhoopte effecten met zich meebrengt.
De promotie duurt tot:
Omwille van de uitgeputte voorraad, is de promotie beperkt in de tijd