Jij bent hier: Informatie rond gezondheid  »  Adviezen  »  Man Pride: prestatie in bed in 4 seconden!

Man Pride: prestatie in bed in 4 seconden!

Gepubliceerd in de categorie Adviezen       
Man Pride: prestatie in bed in 4 seconden!

Erectieproblemen? Zoek je een effectief middel tegen erectiestoornis dat jouw libido gaat verhogen en jouw betrouwbaarheid in bed gaat verzekeren? Probeer de revolutionaire gel Man Pride uit!

Ongezonde levensstijl, stress, alcohol, laag testosterongehalte in bloed – dat zijn de meest voorkomende oorzaken van impotentie. Wetenschappers van het klinische centrum in Houston besloten deze problemen te analyseren. Op basis daarvan hebben ze een receptuur uitgewerkt die een paar methodes verbindt om erectieproblemen te bestrijden. Het resultaat van jarenlange studies en klinische testen is Man Pride: een volledig natuurlijk preparaat, wiens formule samengesteld is van de sterkste middelen die erectie stimuleren.

 

Hoe werkt Man Pride en waarom is het de moeite waard om het te gebruiken?

Deze innovatieve gel bevat 9 waardevolle ingrediënten: plantenextracten, vitaminen en aminozuren die een direct invloed op erectie hebben. De bijzondere combinatie van de werkzame substanties reageert op alle aan erectie verbonden problemen:

- het verbreedt bloedvaten die bloed naar penis pompen

- het verzekert een sterke erectie

- het verlengt het geslachtsverkeer en versterkt seksueel genoot

- het laat je penis groter lijken

- het vergroot de seksuele drift

- het garandeert een krachtige ejaculatie en een langdurig gevoel van plezier.

Maar het is nog niet alles! Dankzij de handige formule van de gel, is Man Pride makkelijk te gebruiken en verzekert onmiddellijke resultaten. Het moet alleen voor het geslachtsverkeer worden gebruikt, om al na enkele seconden van de versterkte prestatie te genieten!

 

Man Pride – welke ingrediënten bevat het?

De werking is mogelijk vanwege de unieke combinatie van ingrediënten, waarvan de belangrijkste zijn:

  • guraná extract – een plant die de Peruaanse viagra wordt genoemd. Het verhoogt het testosterongehalte in het lichaam doordat het met een transportproteïne SHBG verbindt en het tekort aan mannelijk hormoon (dat boven de 40 jaar afneemt) bijvult; het verhoogt bovendien libido, heeft een voordelige invloed op de vruchtbaarheid en reduceert daarnaast stress

  • extract uit de Afrikaanse klit – het stimuleert de productie van stikstofmonoxide die bloedvaten verbreedt en hun volume tijdens de erectie vergroot. Meer bloed bereikt op deze manier corpus cavernosum penis en erecties zijn stijver en langer

  • zink – ondersteunt de secretie van het luteïniserend hormoon dat de hoeveelheid van de geproduceerde testosteron vergroot en zijn tekort in het lichaam bijvult. Het reduceert tegelijkertijd het niveau van aromatase, een enzym dat het veranderen van gedeeltes testosteron in oestrogeen veroorzaakt, en ermee verbonden zwakkere erecties.

Bovengenoemde eigenschappen van de werkzame stoffen worden bevestigd door opinies van mannen die deelnamen aan effectiviteitstesten van het preparaat. 12 van 15 respondenten hebben betere seksuele prestatie opgemerkt al na 4 dagen van het aanbrengen van het extract uit de Afrikaanse klit, terwijl onder sporters, die zink hebben ingenomen, is het vastgesteld dat hun vrije testosteron om 30% is gestegen.

Verder werd tijdens de studie bewezen dat Man Pride volledig veilig is voor het lichaam - de resultaten worden bevestigd door een toegekende kwaliteitscertificaat. Dankzij de natuurlijke formule, hoef je geen neveneffecten te vrezen!

 

Waar Man Pride te kopen?

De gel is in de gekozene online winkels beschikbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over discretie: alle zendingen worden in een grijze envelop verstuurd, zonder logo en informatie over het product. We zijn er zeker van dat de prijs je evenzo positief gaat verrassen, net als de werking van het preparaat!

Wil je jouw voormalige seksuele prestatie terugkrijgen, van sterke, langdurige erectie en onvergetelijke ervaringen in bed genieten, bestel dan Man Pride gel en ontdek hoe het werkt. We garanderen dat jouw echte seksuele leven pas begint!

Man Pride
Beeld u zich in. U bedrijft de liefde met uw partner, wanneer u maar wil, en dit reeds na 4 seconden
De promotie duurt to:
P.S. Discretie en 100% privacy.